Ergobaby Omni 360 Review

Напоследък манията по бебеносенето е обхванала всички. Аз не правя изключение, разбира се! Когато дъщеря ми се роди, бях сигурна, че ще използваме ергономична носилка и ще се носим, докато и за двете ни е приятно, практично и удобно.Пробвала съм няколко раници и макар принципът на носене в раница да е един и същ, мога да кажа, че имат значителна разлика в комфорта както за бебето, така и за майката. Днес обаче ще говорим за раничката, която определено Ни спечели – Ergobaby Omni 360! 

Малко повече за раниците Ergobaby:

Марката Ergobaby е една от първите марки ергономични раници на пазара и във времето се е доказала на световно ниво.  Тя е основана от дизайнерката Karin Frost, която прави първата раница за своя новороден син. Тя започва да носи детето си ежедневно,да води активен живот и забелязва, че детето е по-спокойно от обикновено. Така започва да налага бебеносенето и да улеснява живота на множество родители по света.

Защо Ergobaby Omni 360 се превърна в предпочитаната от мен раница:

  • Подходяща е за ползване и от по-малки бебчета без допълнителна приставка. Има 3 степени на стесняване на панела и лесно нагласям необходимата за бебето ми ширина, така че да го обхваща от коляно до коляно. По този начин то ще е в така наречената поза жабче.
  • Успява прекрасно да разпредели тежестта на бебчето, така че изобщо да не се усеща и да няма никакъв дискомфорт.
  • Удобството на колана. За разлика от други ранички, тук колана е много удобен и подкрепя кръста. Не усещам никаква болка, дори и след няколкочасово носене!
  • Има допълнителна чантичка, в която да слагам ключ, телефон, пари и разни дреболии.
  • Бебчето може да бъде носено и с лице напред. Малкото с голям интерес изучава света наоколо, тъй като вече е голяма и не винаги й се дремва.
  • Има и допълнителна опора за главичката под формата на яка
  • Изключително лесна за употреба

  • Цените на раничките Ergobaby не са никак ниски, но това е дългосрочна инвестиция, която във времето бива оправдана. Смятам, че удобството, спокойтвието и мобилността, която си осигурявате си заслужават цената. А ако нямаш пари за даване, пък някой МНОГО иска да ти направи подарък за бебе с такъв бюджет, давай, купи си ергономична раница :)))

Имайте предвид, че Ergobaby е често имитирана раница. Ако цената е подозрително ниска най-вероятно става дума за китайско менте. Единствената гаранция е да закупите Ergobaby от оторизиран представител, какъвто е Сгушени.

Ето две статии, които помагат да различите истинската от фалшивата раница:

https://thegootlife.wordpress.com/2016/01/19/how-to-spot-a-fake-ergobaby-360/

How To Spot a Fake Ergo Baby Carrier

И така, каквото и да изберете, знайте, че точно от носене едва ли ще успеете да си разглезите детето, както се твърди. Има десетки други начини за това 😀

Надявам се статията да е била изчерпателна и полезна за вас.Може да разгледате наша разходка с раничката Резултат с изображение за right emoji (тук)

Последвайте ме в Instagram и Facebook

До скоро

* Раницата ми е предоставена за тест от Сгушени
Участвахме с удоволствие в кампанията  "Сгушени сърце до сърце" на Сгушени

 

Please follow and like us:

2 Comments Add yours

  1. I hope you all have a great week. I’ve added a new list. This is the biggest list so far.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *