Моминско парти ли чух? – 2 част

Моминското парти!!!

Видяхте последният ми пост за примерни местенца, където може да го осъществите, нали ?! (тук)

Днес ще ви разкажа и как се организира и празнува такова събитие, което е по-интересната част.

Най-важно е да не забравите, че основен акцент върху моминското парти трябва да е булката!Чрез украсата, организацията, изненадите и подаръците разкажете нейната история! Вдъхновението ви трябва да дойде от любимата сфера на булката или в нейно хоби, талант,предмет и т.н.

Всички знаят за наклонностите ми към розовия цвят и поради тази причина на моето моминско парти получих розово бельо, розова торта, тениска с розови акценти и т.н. 🙂

Нещата, без които не може едно ЯКО моминско парти:

1.Щури приятелки на булката
2.Teма и дрескод   

Все пак всички наоколо трябва да са наясно какво се празнува 🙂 За целта може да си вземете тениски с надписи, венчета от цветя за косата, ленти с надписи, шапки и т.н. Подобни може да намерите (тук) и на много други места.

Напоследък най-модерни са венците за коса от цветя. И според мен е много нежен и оригинален вариант. Може да поръчате подобни от много места, едно от които е Forget me not или да изработите сами.

3.Фотограф и props аксесоари 

Ако имате достатъчно време може да поръчате най-различни аксесоари от aliexpress.com на страхотни цени!

Лесно може да си направите и такъв тип колаж… …като си поръчате фон (тук)

4. Украса  
 • Балони с хелий

За тях може да закачите общи ваши снимки или да си правите такива по време на вечерта с апарат за моментни снимки, след което да ги закачате за балоните.

 • Надпис

Може да си го закупите, но лесно може сами да го направите и принтирате на готина хартия. Местете го с вас, където и да ходите. 

 • Табелка отброяваща оставащите дни до сватбата
5.Тематични чаши, сламки

 

6.Торта или cupcake-чета

 

7.Подаръци

Решете всички какви подаръци да получи бъдещата булка и как да и бъдат поднесени. Идеи за подаръци има много, но е добре те да бъдат шеговити и закачливи! Хубаво е да има и един по-сантиментален подарък. Ето някои идеи:

 

 • Тениска/бутилка/постер с пожелания /отпечатък от“Целувка“ .Това ще остане вечен спомен на бъдещата булка.

За мен това е най-скъпия подарък от всеки друг. Показвам ви част от моята тениска. Всички пожелания са толкова искрени и весели, че всеки път щом си я погледна разбирам колко готини хора познавам!

 

 • Гривна Pandora
 • Бельо –  Колкото по-оскъдно и еротично е, толкова по-добре.
 • Скрапбук (тук),(тук) (тук)(тук)    – Интерактивен албум, в него могат да се лепят снимки, има също джобчета и етикетчета за надписване. 
 • Забавна книга, например нашумелия роман „Моминско парти“ от Карън Луц

или  може да вземете идеи от тези книжки:

 • Букет от близалки с надпис „Suck it“

Лесно може да го изработите сами.

 

 • Survival Kit или Кутия с най-важните неща за щастлив семеен живот. И двата варианта са шегаджийски и може да сложите всякакви вещи – точилка, престилка, някакъв вид алкохол, шоколад, мента,глог и валериана и т.н. 🙂

 

За сега това е от мен.

Не забравяйте да ме последвате в Instagram и Facebook

До скоро!

Приятно вдъхновяване!

Please follow and like us:

2 Comments Add yours

 1. Lilly Atanasova каза:

  Здравейте, мили момичета! Благодаря за подрбната статия. Сега ми предстои да организирам моминско парти и искахме да се възползваме от вашето предложение за балони със снимки и се чудех дали имате идея от къде може да взема балони с конфети в Розово злато? Може и на място в София. Намерих тези тук: https://teambride.net/product/30-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8/ но са изчерпани и другаде не намирам такива с конфети. Предварително благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *