Моминско парти ли чух? – Част 1

Всяка булка заслужава да има такова, за да успее да се сбогува с моминския живот, както подобава! Поради тази причина то трябва да е уникално, неповторимо, незабравимо и още мноooго неща..

Всеизвестен е фактът, че обожавам да организирам партита. Като човек бил и от двете страни мога да твърдя, че на нас жените не ни е нужен стриптизьор, oблечен като моряк, пожарникар или лекар (освен Magic Mike Свързано изображение ), за да изкараме едно запомнящо се моминско парти? 🙂 Не ни е нужна нито „конска глава“ ……или чалга вечер с Андреа, за да изкараме по-добре от мъжете Резултат с изображение за girly emoji

И така…освен че си поканена на сватба, което вече е страхотно, булката те е избрала и за кума или шаферка! Честито и съжалявам 🙂 … ти си отговорна да направиш незабравимо парти …или пък ще бъде бълвано огън и жупел по теб , ако това парти се провали 🙂 Така, че стягай се 🙂 Преди всички други съвети има едно неписано правило, което трябва да спазиш, за да пожънеш успех с партито, а именно – непрекъснат тормоз върху шаферките и останалите гостенки на партито.

Първото нещо, което трябва да направиш е да разбереш как булката си представя моминското си парти и да се погрижиш да е максимално близко до нейните представи… но задължително трябва да измислиш и нещо, което да я изкара от зоната й на комфорт, за да запомни все пак тази вечер!

Нека започнем с:

МЯСТОТО:

Заведения с градина и модерна музика в София:
  1. One More Bar
  2. Once upon a time…biblioteka – много свежо и популярно място, точно зад Националната библиотека
  3.  Beach Bar – градина, модерна музика и коктейли. Какво друго му трябва на човек: )
  4. Raffy Bar & Gellato
  5. Piano Bar Sinatra
  6. Sense Rooftop Bar
  7. Timeless cafe
  8. La Cubanita
Кръчма

Местата, където може необезпокоявани да танцувате по масите, да слушате музика на живо, да тропнете някое хорце и да покъсате салфетки, е така наречената българска кръчма. София изобилства от такива. Ето един хубав и изпробван вариат – (тук) 

Караоке: (тук)

Фалшивият глас на булката може да звучи особено забавно, звучейки в синхрон с музиката на Бионсе или Марая Кери, така че не пропускайте да се позабавлявате.

Релакс почивка с масаж и СПА или коктейли с чадърче край басейн.

Наемете двойни или тройни стаи, направете си пижамено парти, пийте вино и си направете безброй селфита.

Моминско парти в апартамент (тук) или вила (тук) и още много варианти – (тук)

 

Места, които може да посетите през деня преди вечерния запой:

 

Очаквайте скоро и следващата ПО-ИНТЕРЕСНА част, а именно изненадите и подаръците.

НЕ забравяйте да ме последвате в Резултат с изображение за инстаграм логои Свързано изображение

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

One Comment Add yours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *